Здравейте колеги, от снощи следния проблем, качвам се в колата, въртя ключа, стартера върти, но не пали.... викам акумулатора ли пак, слизам, меря го 12,7, пак въртя, стартера си работи, скоро го ремонтирах, ама не пали... Един колега ме дръпна с въже и моментално запали...Тази сутрин същата работа, сега я докарах в сервиз, където съм почти 100% убеден, че нищо няма до открият, но не можех да я влача в тоя трафик по далече.... аз си мисля, че евентуалните проблеми са бензин или ток - едно от двете бяга, странното е, че при бутане моментално запали. Имобилайзера ми е заводския, разпонава си ключа, не свети лампата на таблото.... мисля че или бобина/делко няма ток при палене или някво реле на бензиновата помпа... или пък клейморед на контактен ключ.. На някой случвало ли му се е? Аз така или иначе като имам време ще я извлека на по-свестен майстор.... Мерси предварително за идеи
П.С. най тъпото е, че в сервиза си запали сама!!!!! и побеснях и я оставих, интересно като се охлади кво ще стане....

П.С. най тъпото е, че в сервиза си запали сама!!!!! и побеснях и я оставих, интересно като се охлади кво ще стане....
Comment